Over ons

CreationColors is dé Nederlandse online drukkerij gespecialiseerd in textiel, drinkwaren en fotocadeau producten voor zowel consumenten als de zakelijke markt.
Dankzij onze centrale productielocatie in Breda, midden in de Benelux, kunnen we snelle leveringen garanderen.

 Bij CreationColors streven we naar perfectie in elke afdruk. Ons geavanceerde machinepark is de motor achter onze drukkerij, waar we een breed scala aan druktechnieken gebruiken om aan de diverse behoeften van onze klanten te voldoen.

Een van onze meest veelzijdige technieken is sublimatiedruk. Met deze methode kunnen we levendige en duurzame prints produceren op verschillende soorten drinkwaren.
Door gebruik te maken van warmte en druk worden de inkten direct in de coating van het materiaal overgebracht, wat resulteert in heldere kleuren en een uitstekende wasbaarheid.

Een andere innovatieve techniek die we bij CreationColors hanteren, is DTF (Direct-to-Film). Met DTF kunnen we gedetailleerde afbeeldingen direct op speciale films printen, 
die vervolgens op verschillende textielsoorten kunnen worden overgebracht met behulp van warmte en druk. Deze methode zorgt voor haarscherpe prints met een uitstekende kleurweergave.

UV-printing is een krachtige technologie die we gebruiken voor het bedrukken van diverse harde materialen, zoals kunststof, glas en metaal. Met UV-inkt kunnen we hoogwaardige prints produceren die bestand zijn tegen krassen en vervaging, waardoor ze ideaal zijn voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Naast deze digitale druktechnieken beschikken we bij CreationColors ook over een uitgebreide borduurafdeling. Met onze geavanceerde borduurmachines kunnen we logo's, namen en andere ontwerpen nauwkeurig en duurzaam op textiel aanbrengen, waardoor een professionele uitstraling wordt gegarandeerd.

Ons ervaren team van vakmensen staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste druktechniek voor uw specifieke project. Of het nu gaat om het bedrukken van promotionele kleding, het personaliseren van geschenken of het produceren van merchandise voor uw bedrijf, bij CreationColors streven we ernaar om uw visie tot leven te brengen met onze hoogwaardige drukdiensten.